Gebitsbeschermer

Het dragen van een gebitsbeschermer is sterk aan te bevelen als u een risicovolle sport beoefent. Hockey, rugby, skaten en vechtsporten zijn enkele voorbeelden van sporten, waarbij het risico  op tandletsel groot is. Hoe hoger de snelheid, en hoe wilder de sport; deste groter de kans wordt op gebitsschade. Bovendien neemt de ernst van het trauma toe.

Met het dragen van een gebitsbeschermer beschermt u preventief uw gebit tegen trauma. Zo voorkomt u mond- en gebitsbeschadigingen. Behandeling van het letsel brengen vaak uitgebreide behandelingen en hoge kosten met zich mee.

In de sportwinkel of wellicht bij uw sportvereniging kunt u kant-en-klare gebitsbeschermers kopen. Deze zijn goedkoop maar passen slecht en bieden onvoldoende bescherming tegen gebitsschade! Door de slechte pasvorm worden ze bovendien niet consequent gedragen.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van  Playsafe gebitsbeschermers. Playsafe is een op maat gemaakte high impact gebitsbeschermer. Playsafe is leverbaar in een grote diversiteit aan kleuren en patronen.  Neem geen onnodig risico! Laat een goede gebitsbeschermer op maat maken door de tandarts; zelfs wanneer u een beugel heeft.
Draagt u een beugel en ook een gebitsbeschermer hebt, laat dan ook de gebitsbeschermer af en toe controleren door de tandarts. Neem je Playsafe gebitsbeschermer daarom altijd mee naar  jouw ortho bezoek.

Inschrijven?

Wij nemen doorlopend nieuwe klanten aan! Klik op de knop hieronder voor meer informatie of om uzelf bij ons on te schrijven.