Facings

Wilt u mooie witte tanden? Stoort u zich aan de stand van uw tanden of wilt u verlost worden van een spleetje tussen uw tanden? Ben u niet tevreden met u tanden of wilt u afgebroken voortanden laten repareren? Kies dan voor facings! Met behulp van facings kunnen onze tandartsen uw gebit verfraaien in elke gewenste vorm en kleur.

Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De tandarts plakt het vulmateriaal op de tand. Zo kan de vorm of de kleur van een tand worden veranderd. Ook kunnen wij de ruimte tussen u tanden opvullen, afgebroken of afgesleten hoekjes van uw tanden repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren.
Binnen onze praktijk maken wij bijna dagelijks facings om het gebit te verfraaien.

De porseleinen facings zijn voor ons eerste keus. Porselein verkleurt niet en gaat in principe je hele leven lang mee. Onze facings worden in ons eigen tandtechnisch laboratorium gemaakt. In elk gewenste kleur. De porseleinen facings laten wij freezen en bakken wij op. Ze zien er altijd goed uit. Doordat wij alles zelf in eigen huis maken, zijn alle facings op 1 dag klaar.

Meerdere facings

Wilt u op meerdere tanden facings? Denk aan bijvoorbeeld meer dan 4 facings? Dan raden wij aan om vooraf een afspraak te maken voor een Digital Smile Design behandeling. Je smile wordt eerst gecreëerd en samen met u goed doorgesproken. Het is zelfs mogelijk om uw nieuwe lach te zien voordat een behandelplan is opgesteld. Klik hier voor meer informatie over Digital Smile Design Een facing van composiet is in één behandeling door de tandarts aan te brengen. De tandarts legt dan een dun laagje van composiet op de tanden die uw wilt verfraaien. Composiet facings zijn goedkoper, maar gaan minder lang mee en verkleuren op ten duur. Composiet facings zijn gemiddeld na 5 jaar aan vervanging toe.

Stoort u zich aan de stand van uw tanden of droomt u bijvoorbeeld van een prachtige hollywood smile? Meld je dan aan voor een gratis intake. Doormiddel van smile design kunnen wij u met eigen ogen laten zien wat wij met facings voor uw gebit kunnen betekenen en hoe het eruit kan zien zonder vooraf een complete tandheelkunde behandeling te ondergaan.

Inschrijven?

Wij nemen doorlopend nieuwe klanten aan! Klik op de knop hieronder voor meer informatie of om uzelf bij ons on te schrijven.