100% gratis intake met vrijblijvend advies en een offerte op maat

Onze intake geeft binnen 20 minuten meer duidelijkheid. Tijdens onze gratis intake nemen we de tijd om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. U gaat altijd naar huis met een passend behandeladvies. De intake is gratis en vrijblijvend.

U schrijft zich in als patiënt in onze praktijk. Er wordt dan een patientenkaart aangemaakt en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen. Wanneer u gebeld wordt voor het maken van een afspraak, geeft dan door dat u gebruik wilt maken van een gratis intake gesprek. De receptioniste zal dit noteren en een afspraak inplannen bij een van onze specialisten.

De intake gesprek is bedoeld voor cliënten die wensen , vragen of meer duidelijkheid  willen over hun gebitssituatie en behandelmogelijkheden.
Op basis van uw wensen en uw gebitssituatie geven we duidelijk aan wat uw mogelijkheden zijn. U bepaalt na dit gratis adviesgesprek zélf of u de vervolgstap zet!  Ook is het niet nodig om u eerst uit te schrijven bij uw huidige tandarts.  Mochten er recentelijke foto’s zijn gemaakt bij uw huidige tandarts, vraag deze dan op en neem deze mee.

Tijdens het behandelconsult bij een van onze specialisten ontvangt u een vrijblijvend behandelplan en kostenbegroting op maat. Hierbij krijgt u van ons tevens inzicht in de vergoeding die uw eigen zorgverzekering biedt voor de behandeling.

Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij u ook helpen bij het indienen van de vergoedingsaanvraag bij uw zorgverzekeraar.

Direct inschrijven

Wilt u gebruik maken van dit vrijblijvende voorstel? Neem dan nu contact met ons op door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hier om u in te schrijven

* Niet van toepassing op reguliere tandheelkunde en/of bij het maken van rontgenfoto’s.

Inschrijven?

Wij nemen doorlopend nieuwe klanten aan! Klik op de knop hieronder voor meer informatie of om uzelf bij ons on te schrijven.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!