100% gratis intake met vrijblijvend advies en een offerte op maat

Onze intake geeft binnen 20 minuten meer duidelijkheid. Tijdens onze gratis intake nemen we de tijd om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. U gaat altijd naar huis met een passend behandeladvies. De intake is gratis en vrijblijvend.

U schrijft zich in als patiënt in onze praktijk. Er wordt dan een patientenkaart aangemaakt en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen. Wanneer u gebeld wordt voor het maken van een afspraak, geeft dan door dat u gebruik wilt maken van een gratis intake gesprek. De receptioniste zal dit noteren en een afspraak inplannen bij een van onze specialisten.

De intake gesprek is bedoeld voor cliënten die wensen , vragen of meer duidelijkheid  willen over hun gebitssituatie en behandelmogelijkheden.
Op basis van uw wensen en uw gebitssituatie geven we duidelijk aan wat uw mogelijkheden zijn. U bepaalt na dit gratis adviesgesprek zélf of u de vervolgstap zet!  Ook is het niet nodig om u eerst uit te schrijven bij uw huidige tandarts.  Mochten er recentelijke foto’s zijn gemaakt bij uw huidige tandarts, vraag deze dan op en neem deze mee.

Tijdens het behandelconsult bij een van onze specialisten ontvangt u een vrijblijvend behandelplan en kostenbegroting op maat. Hierbij krijgt u van ons tevens inzicht in de vergoeding die uw eigen zorgverzekering biedt voor de behandeling.

Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij u ook helpen bij het indienen van de vergoedingsaanvraag bij uw zorgverzekeraar.

Direct inschrijven

Wilt u gebruik maken van dit vrijblijvende voorstel? Neem dan nu contact met ons op door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hier om u in te schrijven

* Niet van toepassing op reguliere tandheelkunde en/of bij het maken van rontgenfoto’s.

Inschrijven?

Wij nemen doorlopend nieuwe klanten aan! Klik op de knop hieronder voor meer informatie of om uzelf bij ons on te schrijven.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Informatie m.b.t. het Coronavirus

Geachte lezer,

Wij zijn weer open voor reguliere mondzorg!

Het beleid voor de komende tijd, is dat wij uitsluitend patiënten behandelen waarvan wij met vrij grote zekerheid weten dat zij gezond zijn. Dit gebeurt d.m.v. een triage protocol.

Voor een bezoek aan onze praktijk gelden een aantal aanwijzingen:

  1. Kom niet te vroeg, maar op tijd op uw afspraak bij ons binnen.
  2. Was uw handen bij het betreden van de praktijk, 20 seconden met water en zeep.
  3. Poets uw gebit thuis in plaats van in de praktijk.
  4. In de wachtruimte hanteren wij een sociale afstand van 1,5 meter, zoals door het RIVM wordt geadviseerd.
  5. Kom alstublieft alleen naar uw afspraak. Indien noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
  6. Voor sommige behandelingen zullen wij u vragen om 1 minuut met waterstofperoxide mondspoeling te spoelen.
  7. Wij zullen u ontvangen met een glimlach, maar de handen niet schudden.
  8. Wij hanteren, zoals gewoonlijk, de richtlijnen Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben daarnaast aanvullende hygiëne maatregelen genomen.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 21:00 telefonisch bereikbaar. Op zaterdag zijn wij open van 09:00 tot 15:00 uur.

Wij danken uw hartelijk voor uw medewerking en hopen u weer in goede gezondheid te kunnen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Team Tandartspraktijk Kooistra