Onze praktijk

Onze wachtkamer ademt een hele ontspannen sfeer uit. Er is een televisie aanwezig in de wachtkamer en ook boven de behandelstoelen. Dit blijkt in de praktijk een prima afleiding te zijn tijdens de behandeling. De behandelkamers zijn strak en modern, wat zorgt voor een chique uitstraling. In totaal werken wij op 4 behandelkamers en 1 sterilisatieruimte. Door de grote glazen automatische deuren, is de praktijk volledig rolstoelvriendelijk. Voor de praktijk is gratis parkeermogelijkheid.

Tandartspraktijk Kooistra biedt een breed pakket aan zorg onder één dak. Dat betekent dat wij geen behandelingen doorverwijzen. Wij voeren reguliere behandelingen uit zoals; controle en onderhoud van uw gebit maar ook voor esthetische tandheelkunde. Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend de mogelijkheden voor u gebit bespreken? Kom dan langs voor een 100% gratis vrijblijvend intake gesprek. Klik hier om u in te schrijven

Onze visie

In onze visie is kwaliteit van de geleverde zorg en ook van de dienstverlening een belangrijk speerpunt. Naast continue scholing op tandheelkundig gebied, stellen wij ook de communicatie met onze patiënten centraal en bouwen wij een relatie op met onze patiënten.
Wij streven naar een hoge patiënttevredenheid. Hierin staat de kwaliteit van de dienstverlening centraal. De patiënten moeten de praktijk als laagdrempelig, toegankelijk en prettig ervaren. Wij bieden binnen onze praktijk een breed pakket aan zorg en maken daarbij gebruik van de modernste technieken.

Eerste intake gesprek

Tijdens de eerste intake binnen onze praktijk zullen wij samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn en samen met u een behandelplan opstellen. Kijk onder het kopje specialismen voor meer informatie over de behandelingen die wij  binnen de praktijk aanbieden.

Hygiëne

Voor ons is hygiënisch werken volgens de hoogste norm vanzelfsprekend.
Om dit goed te waarborgen houden wij ons aan de praktijkrichtlijnen ‘Infectie Preventie’ van de Inspectie van de Gezondheidszorg. Onze medewerkers zijn geschoold en worden voortdurend getraind om protocollair te werken, opdat de kwaliteit wordt gegarandeerd.

Ons uitgebalanceerde kwaliteitssysteem zorgt ervoor, dat hygiëne wordt gewaarborgd en de kwaliteit waar mogelijk wordt verbeterd.

Mocht u nog vragen hebben dan bent u meer dan welkom in onze prachtige praktijk. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier of via de telefoon: 050 553 04 83.

Inschrijven?

Wij nemen doorlopend nieuwe klanten aan! Klik op de knop hieronder voor meer informatie of om uzelf bij ons in te schrijven.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Informatie m.b.t. het Coronavirus

Geachte lezer,

In verband met de huidige verspreiding van het Corona-virus in Nederland hebben wij moeten besluiten, om vanaf maandag 16 maart alle reguliere zorg uit te stellen tot 6 april.

Als u een afspraak heeft staan, dan zal onze receptioniste u zo spoedig mogelijk contacteren, om de afspraak met u te verplaatsen.

Tot 6 april hebben wij gewijzigde openingstijden. Onze praktijk is van maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00 telefonisch bereikbaar.

Uiteraard blijven wij bereikbaar voor acute mondzorg, waarbij wij vele extra maatregelen hebben getroffen.

Onder acute mondzorg wordt verstaan:

– Trauma (ongevallen)
– Nabloeding na een behandeling
– Acute, heftige pijn
– Mogelijk levensbedreigende ontstekingen

Buiten de openingstijden blijft de spoeddienst bereikbaar op nummer: 050-53 50 370.

Wij hopen u hiermee gezien de omstandigheden zo optimaal mogelijk te helpen en danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Tandartspraktijk Kooistra